ANGIOM CIREASA TRATAMENT, VAS DE SINGE, STELAT, SPIDER, CERISE, STELUTA VASCULARA,

Angiomul cerise (cireasa) poate fi congenital (din nastere) sau se poate forma in urma unui traumatism, a unei intepaturi de insecta, etc. 
NU INTEPATI NICIODATA UN ANGIOM ! 
Atunci cind este dizgratios sau se doreste indepartarea din alte motive estetice, se poate electrocoagula, rezultatele fiind perfecte. Tratamentul este nedureros, si lipsit de risc.
Angiomul cireasa poate fi localizat pe buza inferioara, sau superioara, in aceste cazuri de cele mai multe ori este post traumatic. Tratamentul prin electrocoagulare este lipsit de risc si nedureros, defectul estetic fiind eliminat complet.
Angiomul difuz poate fi situat in alte pozitii din cele mai nefericite, de exemplu pe virful nasului. Pacienta a fost tratata fara succes prin criocauterizare.
Tratamentul laser este de electie in acest caz angiomul nefiind centrat de un vas principal. Rezultatele sunt perfecte.
Angiomul stelat poate fi deosebit de inestetic si are tendinta la extensie rapida. Tratamentul prin micro radio coagulare soft este deosebit de eficace mai ales precoce. Rezultatele sunt perfecte daca tehnica utilizata este stapinita. Criocauterizarea este de evitat cicatricile fiind frecvente si recidivele regula.
Odata cu aparitia fotografiei digitale rosul intens al angiomului stelat face ca acesta sa apara suparator, impunind in cele din urma indepartarea.